رسته‌ها

جهانی از خود بیگانه: م‍ج‍م‍وع‍ه م‍ق‍الات‌

جهانی از خود بیگانه: م‍ج‍م‍وع‍ه م‍ق‍الات‌
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 10 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 10 رای
کتابی ارزشمند از استاد برجسته دانشگاه مرحوم دکتر حمید عنایت، با ۷ مقاله محققانه درباره آزادی، دین و دنیا، تساهل، تاریخ و... که همچنان منبع مهمی برای شناخت تحولات فکری معاصر جهان اسلام به شمار می رود.
عناوین مقالات عبارتند از:
انسان از خودبیگانه / درباره هربرت مارکوز / تاملی در معنای آزادی / مفهوم مثبت آزادی / دین و دنیا / در حکمت تساهل / در حاشیه تاریخ
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
120
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
saharnak
saharnak
1399/06/16

کتاب‌های مرتبط

Life in Society
Life in Society
5 امتیاز
از 2 رای
انسان از دیدگاه مارکس
انسان از دیدگاه مارکس
4.3 امتیاز
از 230 رای
جامعه شناسی هنر
جامعه شناسی هنر
4.5 امتیاز
از 73 رای
Is War Necessary For Economic Growth
Is War Necessary For Economic Growth
4.6 امتیاز
از 5 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی جهانی از خود بیگانه: م‍ج‍م‍وع‍ه م‍ق‍الات‌

تعداد دیدگاه‌ها:
1
حمید عنایت (زادهٔ هشتم شهریور ۱۳۱۱[۳] در تهران – درگذشتهٔ سوم مرداد ۱۳۶۱ خورشیدی)، پژوهشگر و مترجم حوزه علوم سیاسی و فلسفه سیاسی بود.
وی مدرک کارشناسی را از دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دریافت و برای ادامهٔ تحصیل به دلیل کسب رتبهٔ اول، بورسیهٔ دولتی می‌گیرد. وی مدرک کارشناسی ارشد خود را در زمینهٔ علوم سیاسی از مدرسهٔ اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه لندن و مدرک دکترای تخصصی را در از مدرسهٔ مطالعات شرق و آفریقای دانشگاه لندن دریافت می‌دارد.
عنایت در سال ۱۳۴۵ به ایران بازگشت و به واسطه سابقه تدریس پاره وقت در کالج‌های لندن و طی یک دوره یک ساله استادی در دانشگاه خارطوم، توانست به عنوان دانشیار در دانشکده حقوق دانشگاه تهران استخدام شود.
دکتر عنایت در ۱۳۵۱ ش. / ۱۹۷۲ م. جایزه تحقیقاتی دانشگاه تهران را از آن خود کرد و در سال بعد ۱۳۵۲ش. / ۱۹۷۳ م. بورس کالج سنت آنتونی دانشگاه آکسفورد را گرفت و در همان سال در دانشگاه تهران به سمت دانشیاری ارتقا یافت و ضمن تدریس در دانشگاه به تحقیق و تتبع ادامه داد. در اواسط دهه ۵۰، همزمان با تدریس و ترجمه کتاب‌های فلسفی، با نگارش مقالاتی در مجلات نگین، کتاب امروز، فرهنگ و زندگی، خرد و کوشش و نشریه دانشکده حقوق دانشگاه تهران، فعالیتش را در حوزه نشر نیز گسترش داد.
او در دانشگاه تهران از چهره‌های «ضد دستگاه» شناخته می‌شد و با حفظ موقعیت دانشگاهی و علمی اش از مبارزات سیاسی غافل نبود. پس از انقلاب، وی با «جبهه دموکراتیک ملی ایران» که در ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ بر سر مزار دکتر مصدق در احمدآباد اعلام موجودیت کرد، همکاری داشت. پس از تعطیل شدن دانشگاه‌ها در ایران، دکتر عنایت به همراه همسر و دو فرزندش (هادی و آمنه عنایت) به انگلستان رفت و در سال ۱۳۵۹ به سمت استادیار (Lecturer) در کالج سنت آنتونی دانشگاه آکسفورد استخدام شد، اما دو سال بعد، در سوم مرداد ۱۳۶۱، در جریان پروازی از فرانسه به انگلستان، در اثر سکته قلبی درگذشت. (به نقل از ویکی پدیا)
جهانی از خود بیگانه: م‍ج‍م‍وع‍ه م‍ق‍الات‌
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک